БАР ЕКИП" ООД е компания със седалище в гр. София


съчетаваща в себе си дългодишен опит в комплексното обзавеждане на различни видове търговски обекти – супермаркети и магазини за хранителни стоки, ресторанти, заведения за бързо хранене, кафетерии и сладкарници, барове и дисктотеки, бензиностанции.

" Осъзнавайки динамичната и конкурентна среда на пазара и все по – големите изисквания на инвеститорите, компанията ни предоставя не само голямо разнообразие от продукти, но осъществява консултантска дейност още в първоначалният етап на изграждането на обекта. Екип от висококвалифицирани специалисти се грижи, както за правилният избор на оборудване, така и извършва консултиране и проектиране, технологичен и интериорен дизайн на обекта, сервизна поддръжка и обучение на персонала.

Имате въпроси? Обадете се на нашите експерти.

Висококачествено оборудване за магазини, заведения, барове. Ние предлагаме консултации и имаме индивидуален подход към всеки.

Дългогодишните ни контакти с наши чуждестранни колеги ни позволиха да се превърнем и в надежден доставчик на голяма гама уреди за подготовка на храни – колбасорезачки, зеленчукорезачки, месомелачки, картофобелачки ; богата гама уреди за бар и ресторант – миялни машини и ледогенератори, барови уреди ; търговска и складова система от стелажи за супермаркети и всички видове магазини.